SERVICE EXPERT BOL.COM

Word service expert voor bol.com!

Webhelp is één van de grootste contactcenters van Nederland, waar ruim 3500 gamechangers werken voor de tofste merken zoals VGZ, bol.com, NS en Unilever. Voor deze projecten zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Het werk wat je doet, verschilt per project. Zo kun je telefonische gesprekken voeren, maar we werken ook met chat, e-mail en Social Media.

Apply Now

KLANTADVISEUR LANDELIJK

Wat ga je doen?

Als we zeggen bol.com weet je vast en zeker wel waar het over gaat! Maar weet jij ook als geen ander hoe je de harten van klanten kunt veroveren? Kom dan werken als klantenservicemedewerker bij bol.com.

Met jouw inlevingsvermogen, creativiteit en humor doe je er alles aan om klanten de ultieme winkelervaring te bieden. Chatten, mailen en bellen met onze klanten is onze specialiteit. Via verschillende kanalen proberen we op die manier onze klanten te verrassen en de beste service te verlenen!

Wij zijn creatief, persoonlijk en professioneel en doen er alles aan om de verwachting van de klant te overtreffen. We gaan voor de ‘wow-factor’! Uiteraard gaan wij jou trainen op het juist toepassen van de gespreksvaardigheden, product-, proces- en systeemkennis. Je staat er niet alleen voor!

We vinden het belangrijk dat:

  • Je fulltime beschikbaar bent voor de training van twee weken;
  • Je geen vakantie gepland hebt tijdens de training en de daaropvolgende 2 maanden;
  • Je minimaal 18 tot 24 uur per week beschikbaar bent;
  • Je twee avonden per week en een zaterdag per drie weken kunt werken;
  • Je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst;

Apply Now

En zoek je dit nog in een baan?

  • De mogelijkheid om bij goed functioneren thuis te werken;
  • Gezellige collega’s, informele werksfeer en veel leuke activiteiten;
  • Goede pensioenregeling van 6,2%, gratis fruit op kantoor en een mooie korting op je zorgverzekering!
  • Veel doorgroeimogelijkheden;

.

Apply Now

Is dit iets voor jou?

Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton op deze pagina. Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Shannon Kuiper via [email protected] of 0620465807.

Apply Now

Meet our Webhelpers

Dit zeggen onze collega's over het werken bij Netino

Hanna, CHO bol.com Nederland

Ik vind het werken in de klantenservice bij bol.com erg leuk! Ik merk dat er veel variatie zit in het werk, door de verschillende klanten die je spreekt. Geen enkele dag en klant is hetzelfde en ik vind het fijn dat er een informele sfeer hangt, er is altijd ruimte om een grapje te maken! Hier maak ik dan ook graag gebruik van. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om door te groeien, inmiddels ben ik Junior Trainer voor het klantteam bol.com, en ik vind het super om nieuwe collega’s op te leiden om te knallen in de lijn! Ik voel mij hier helemaal op mijn plek.

Clinton, team captain bol.com Nederland

Werken bij Netino voor bol.com is super tof! Er heerst een prettige sfeer die aanstekelijk is. Daarnaast is communicatie een belangrijke factor voor mij en gelukkig zijn mijn collega’s altijd goed communicatief. Dit zorgt voor een goede verbinding met als gevolg dat ik mijn werkzaamheden met helderheid en plezier kan uitvoeren. Wat ik ook zo fijn vind van hier werken is dat ik de mogelijkheid krijg om te focussen op mijn zelfontwikkeling, gezien er veel doorgroeimogelijkheden zijn. Werken bij Netino voor bol.com is werken op je gemak!

Damien, coach bol.com Nederland

Het werken voor bol.com bij Netino vind ik echt top! De afwisseling in het werk vind ik superfijn en geen enkele dag is hetzelfde hierdoor. Je kan jezelf echt verder ontwikkelen en meer bereiken dan alleen in de lijn aan het werk zijn wanneer je deze ambities hebt. De sfeer onderling is relaxt, maar er moet natuurlijk wel gewerkt worden om klantharten te veroveren. De gesprekken met de klanten zijn in 99% van de gevallen superleuk en het uitdagende eraan is om juist klanten die niet vrolijk binnenkomen weer met een gerust hart te laten vertrekken.

Moraya, service expert bol.com Suriname

Werken voor Netino vind ik echt leuk. Je hebt veel leuke collega’s van alle afkomsten, dat maakt Netino nog leuker. Naast het leuke werk bieden zij ook flexibele werktijden en houden zij rekening met dat je studeert of niet. Zo kan ik mijn school en werk goed combineren. Ook biedt Netino de mogelijkheid om te groeien binnen het bedrijf.

Leandro, team captain bol.com Suriname

Werken bij Netino heeft mij de mogelijkheid gegeven om mezelf beter te ontwikkelen en de kansen gegeven om door te groeien. Ik ben gestart als service expert en mocht al heel snel doorgroeien tot team captain. Een hele toffe baan en kan oneindig veel leren elke dag, verschillende karakters van mensen begeleiden en coachen die gezamenlijk allemaal de klanten harten veroveren. Uitdagingen zijn voor mij een bron van motivatie en zo kreeg ik ook de kans en mogelijkheid om nog verder door te groeien als Delivery Manager in opleiding. De informele werksfeer en waar je jezelf mag zijn, is voor mij thuiskomen van thuis.