Cultuur bij Concentrix

Wat is de visie van het bedrijf?

Onze visie is ons ideaal. We worden het grootste bedrijf voor klantbetrokkenheid wereldwijd, met creativiteit en technologie als onze basis, en diversiteit en talent hoog in het vaandel.

Wat is de cultuur van het bedrijf?

We bereiken onze visie via onze cultuur. Onze cultuur gaat verder dan wat je ziet op onze website of kantoren. Het is de basis van waaruit onze mensen werken. Onze cultuur is… gewoon samen iets met passie.

Onze cultuur
We zijn hier om verandering te brengen.

We willen de beste zijn en veranderen het speelveld.We gaan tot het uiterste voor een betere merkbeleving.
Onze mensen staan voorop.
Integer handelen. Constructief samenwerken.We geven altijd het goede voorbeeld.
We gaan voor het succes van onze klanten.
We zijn één team, één bedrijf.&#10

Wat is de belofte van het bedrijf? Hoe wordt de belofte dagelijks waargemaakt?

Door onconventioneel te durven zijn. Door onvoorstelbare resultaten te leveren. Door ervaringen te creëren die verder gaan dan de wow-factor.

Vijf simpele ideeën leiden ons elke dag:

Het juiste doen zit in ons DNA
Onze baanbrekende mindset
Technologie inzetten voor het goede
De kracht van het één zijn
Wereldwijde aanwezigheid, lokale relevantie

Ga voor meer informatie naar https://www.concentrix.com/our-promise/

Wat is een EVP of Employee value proposition?

De Employee Value Proposition is de waarde die we onze mensen bieden als beloning voor hun talent en bijdrage aan ons bedrijf. De EVP bevat concurrerende, diverse en unieke elementen en is een praktische uitvoering van de visie en het merk van de werkgever in concrete en minder concrete waarde voor de medewerkers. Salaris, benefits en loopbaanontwikkeling zijn veelvoorkomende voorbeelden van een EVP, maar technologie, werken op afstand of hybride werken en flexibiliteit zijn even belangrijk voor onze mensen.

Hoe is het om bij Concentrix te werken?

We willen dat onze mensen zich gewaardeerd en gezien voelen. We doen ons uiterste best om te zorgen voor een positieve werkomgeving. Op een normale dag drink je als game-changer misschien een kopje koffie met een collega, los je de grootste uitdaging van een klant op, leer je een nieuwe vaardigheid door de trainingsmogelijkheden van het bedrijf of vier je de overwinningen van je team.

Hoe ondersteunt Concentrix het welzijn van medewerkers?

Hoe voel je je? Hele simpele vraag. Maar er is niet altijd een eenvoudig antwoord. Maar bij ons zit je goed. Het komt allemaal samen, van teamleden die zijn opgeleid voor geestelijke gezondheidszorg tot vertrouwelijke programma’s en apps voor jouw welzijn. Soms moet je werken aan geluk. We willen dat je de steun krijgt die je nodig hebt om je op alle vlakken goed te voelen.

Hoe kijkt Concentrix aan tegen transparantie en feedback?

Concentrix waardeert en stimuleert feedback op de werkplek. We vinden transparantie binnen onze teams belangrijk en doen ons uiterste best om te zorgen voor een oprechte omgeving waarin bijdragen en suggesties welkom zijn en worden gewaardeerd.

Wat zoeken jullie in een potentiële kandidaat?

We zijn niet op zoek naar perfecte mensen, we willen gewoon het juiste team voor je zijn. We zijn een wereldwijde community van game-changers met verschillende achtergronden, dus iedereen heeft een eigen inbreng: van studenten tot ouders en van starters tot managementprofessionals. We geloven in ieders potentieel en daarom zijn we soms flexibel met de functievereisten, zolang je maar onze kernwaarden deelt.

Ga ik werken in een contactcenter?

Bij Concentrix werk je, of je nu klantenservicemedewerker, teamleider, operations manager of CEO bent, in onze moderne customer experience centers of vanuit huis. Samen met game-changers die net zo veel passie voor het werk hebben als jij.

Wat kan ik verwachten van mijn werk in een customer experience center?

Een customer experience center is een dynamische plek waar je veel voldoening uit je werk kunt halen. Van klantenservicemedewerkers tot projectmanagers en ondersteunende functies, voor een baan op locatie moet je soms creatief en analytisch denken om problemen op te lossen. Hoewel het allemaal afhangt van de rol en het ervaringsniveau, draait het bij jouw verantwoordelijkheden om het toevoegen van waarde voor onze klanten en hun klanten. De hardskills en softskills die je opdoet, helpen je bij een carrière in General Management & Leadership, HR & Recruitment, Operations, Marketing & Communications, Finance en op nog veel meer plekken.

Wat is Think Human Foundation?

De Think Human Foundation is een fonds dat in 2019 is opgericht. Het ondersteunt non-profitorganisaties op plekken waar Concentrix actief is om community’s te versterken. Ga voor meer informatie over onze initiatieven naar onze Think Human Foundation-website.

Waar staat ESG voor?

Bij Concentrix verwijst Milieu, sociaal en bestuur (ESG) naar onze duurzame en ethische bedrijfsvoering. Op deze manier nemen we verantwoordelijkheid en managen we de impact van ons bedrijf zoals door het verminderen van de CO2-voetafdruk, impact hiring, vrouwen in leadership en filantropie. Ga voor meer informatie over onze initiatieven en wat we bereikt hebben naar onze ESG-pagina.

Wat is impact sourcing?

Met impact sourcing nemen bedrijven mensen uit gemarginaliseerde community’s aan en bieden ze doorgroeimogelijkheden. Dit is meer dan een initiatief voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, het is een bedrijfsmodel voor organisaties om hun kwaliteits- en personeelsdoelstellingen te bereiken en te overtreffen. Door mensen met beperkte kansen in dienst te nemen, vaak uit gebieden waar inkomens laag liggen, kunnen bedrijven een positieve bijdrage leveren aan hun ondernemingen, mensen en lokale community’s. Concentrix is groot voorstander van diversiteit en inclusie en verwelkomt allerlei soorten mensen.

Hoe kan ik doneren aan de Think Human Foundation?

Wat leuk dat je een donatie wilt doen om onze initiatieven te ondersteunen. Met jouw bijdrage kunnen we onze programma’s uitbreiden naar meer kansarme doelgroepen en die een tweede kans bieden op een werkende toekomst. We hebben een snel, veilig en handig online donatieproces. Je kiest eerst in welk land je wilt dat we ngo’s ondersteunen. Dan doe je een eenmalige of maandelijkse (doorlopende) betaling. Als je wilt doneren of gewoon de informatie wilt delen, ga dan naar onze Think Human Foundation-website.

Ondersteunt Concentrix ngo’s of werken jullie ermee samen?

Via onze Think Human Foundation werkt Concentrix nauw samen met ngo’s uit veel verschillende landen. Voor meer informatie over onze samenwerkingen en initiatieven, ga je naar.

Wat is DE&I?

DE&I betekent Diversiteit, gelijkheid en inclusie en staat voor organisaties die zorgen voor een open en eerlijke omgeving voor alle medewerkers. Bij Concentrix houden we van dingen die je uniek maken. Dat komt omdat DEI in ons DNA zit. We zijn een plek waar verschillen gevierd worden, mensen sterker gemaakt en die staat voor pride. Bij Concentrix word je gezien, gehoord en gewaardeerd.

Wat is het verschil tussen inclusie en diversiteit?

Diversiteit en inclusie zijn verwant, maar niet uitwisselbaar. Diversiteit omvat alle elementen die iemand uniek maken. Deze elementen kunnen sociale categorieën, culturele achtergrond, fysieke mogelijkheden, religie of gender zijn. Het kan ook gaan over verschillende perspectieven en voorkeuren. Inclusie op de werkplek verwijst naar het creëren van een werkomgeving waarin iedereen, ongeacht achtergrond of kenmerken, gelijke kansen en middelen heeft, en eerlijk en respectvol wordt behandeld.

Benefits van Concentrix

Welke benefits biedt Concentrix?

We geloven in het goede doen, voor en door mensen, en dit geldt ook voor ons benefitspakket. Ga voor meer informatie naar onze pagina Benefits.

Wat is een contract voor onbepaalde tijd?

Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd is een arbeidsovereenkomst zonder specifieke einddatum. Zodra je de proeftijd doorlopen hebt, word je een vaste medewerker.

Wat is een contract voor bepaalde tijd?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd is een overeenkomst die op een bepaalde datum eindigt. Op basis van de beschikbaarheid van het project en je prestaties, kan je contract worden vernieuwd of verlengd.

Heeft Concentrix een referralprogramma voor medewerkers?

Ja. Bij Concentrix gaan het opbouwen van carrières en het aangaan van vriendschappen hand in hand. We moedigen nieuwe vriendschappen aan en nemen graag jouw vrienden in dienst. Ga voor meer informatie naar het wervingsteam van het land waar je werkt.

Kan ik in het weekend werken?

Ja, je kunt in het weekend werken. Dit is afhankelijk van je team en het project waaraan je werkt.

Sollicitatie- en wervingsproces

Waar kan ik alle beschikbare vacatures bekijken?

Je kunt alle beschikbare Concentrix-vacatures bekijken op https://jobs.concentrix.com/.

Hoe solliciteer ik op een baan bij Concentrix?

Elke vacature heeft een knop Solliciteren. Klik op de knop en vul de informatie in om te solliciteren.

Huurt Concentrix mensen in voor andere rollen dan in Customer Support?

Bij Concentrix bieden veel carrièremogelijkheden voor professionals van alle ervaringsniveaus. Kies een categorie waarin je geïnteresseerd bent om te solliciteren op die afdeling.

Wat zoeken jullie in een kandidaat?

We zijn op zoek naar game-changers die energie, passie, en unieke vaardigheden en talenten meebrengen. Je enthousiasme, werkethiek en waarden zijn het belangrijkste. De ervaring komt vanzelf.

Krijg ik feedback op mijn sollicitatie?

Het feedbackproces is afhankelijk van het land en de functie waarop je solliciteert, maar we streven ernaar om sollicitanten feedback te geven.

Hoe komt Concentrix in contact met mij?

Ons team neemt telefonisch contact met je op. Als we geen reactie ontvangen, kunnen we ook contact met je opnemen via e-mail of sms.

Kan ik mijn sollicitatie bijwerken of de gegevens wijzigen na het indienen?

Als je je sollicitatie wilt wijzigen nadat je deze hebt ingediend, kun je contact opnemen met ons wervingsteam in het land waar je hebt gesolliciteerd.

Kan ik op meer dan één baan solliciteren?

Je mag altijd solliciteren op meerdere functies, maar zorg ervoor dat je dit voor elke functie afzonderlijk doet.

Welke informatie moet er op mijn cv staan?

Je cv moet een overzicht zijn van je werkervaring, je persoonlijke vaardigheden en je taalvaardigheden.

Accepteert Concentrix open sollicitaties?

Ja. Als je voor Concentrix wilt werken, maar nog geen vacature hebt gevonden die je leuk lijkt, vul dan een open sollicitatie-formulier in.

Wat is Harver?

Harver is een virtuele assessmenttool waarmee we onze kandidaten objectief kunnen evalueren. Kijk regelmatig in je inbox als je hebt gesolliciteerd op een functie bij Concentrix. Je wordt via e-mail uitgenodigd om een taal- of competentietest te doen.

Hoe kan ik me voorbereiden op mijn online tests?

Je kunt je voorbereiden door grammaticaregels en je woordenschat door te nemen, en alle computervaardigheden waarop je misschien wordt getest.

Wat kan ik verwachten tijdens een online test?

Je wordt getest op gebieden zoals taalvaardigheid, computervaardigheid, klantenservice en typvaardigheid. Voor rollen vanuit huis worden ook je internetsnelheid en systeemvereisten getest. De beoordeling is getimed, dus zorg ervoor dat je in een comfortabele omgeving bent waar je niet gestoord wordt. Zodra je de module opent, begint de tijd te lopen.

Wat moet ik doen als ik een technisch probleem heb met mijn applicatie?

Als je technische problemen hebt, kun je onmiddellijk contact opnemen met ons wervingsteam in het land waar je hebt gesolliciteerd.

Kan ik me opnieuw aanmelden bij Concentrix als ik word afgewezen?

Ja, je mag altijd opnieuw solliciteren bij Concentrix nadat je bent afgewezen voor een functie.

Hoe gaat Concentrix om met mijn persoonsgegevens?

Het omgaan met persoonsgegevens is een prioriteit bij Concentrix. We voldoen aan alle wettelijke vereisten voor termijnen voor het verwijderen van persoonsgegevens. Je gegevens worden alleen gebruikt om je aanvraag te verwerken. Op verzoek kan ons wervingsteam je gegevens verwijderen voordat de verwijderingstermijn afloopt.

Hoe kan ik mijn feedback sturen over het sollicitatie- en wervingsproces?

Transparante feedback is belangrijk voor ons. Je kunt ons mailen of bellen over je ervaring met onze werving.

Training en loopbaanontwikkeling

Hoe kan ik mijn carrière bij Concentrix laten groeien?

We willen dat je slaagt en groeit in je carrière. Bij Concentrix kun je je bestaande vaardigheden verdiepen en nieuwe vaardigheden leren. Houd je ogen en oren open voor projecten die je interesseren en deel je passie met je team. Vaak is er ruimte om te verkennen, zelfs als de kans buiten je comfortzone ligt.

Wat zijn de voordelen van werken bij Concentrix voor mijn carrière?

Onze vacatures staan open voor iedereen, we zijn op zoek naar mensen die onze waarden delen. Als dit je eerste baan is of als je niet zeker bent van je carrièrepad, biedt Concentrix de juiste omgeving en middelen om te experimenteren en te groeien.

Biedt Concentrix trainingen en loopbaanontwikkelingscursussen aan?

Ja, we richten ons op de vaardigheden van onze mensen met trainingen en loopbaanontwikkelingscursussen die relevant zijn voor de huidige marktvraag.

Hoe begeleiden de leaders van Concentrix de medewerkers naar succes?

Met professionele en persoonlijke support bouwen onze leaders een vertrouwensrelatie op. Ze versterken onze mensen door heldere feedback te geven.

Organiseert Concentrix teambuildingactiviteiten?

Ja. Bij Concentrix werk je aan meer dan alleen een carrière, je maakt er vrienden voor het leven. En wat is een betere manier om te verbinden met je collega’s dan een goede teambuildingactiviteit?

Werken in het buitenland

Kan ik bij Concentrix werken en reizen?

Concentrix biedt werk- en reismogelijkheden in Spanje, Griekenland, Roemenië en Portugal. We bieden meestal vaste contracten voor meer dan 12 maanden, dus je hebt de kans om je carrière in een nieuw land te ontwikkelen. Maar je kunt bij Concentrix ook korter dan 12 maanden in het buitenland werken en wonen.

Naar welke landen kan ik verhuizen?

Concentrix heeft een uitgebreid internationaal mobiliteitsprogramma voor medewerkers. De meeste van onze externe vacatures die verhuizing vereisen, staan open voor kandidaten die naar Spanje, Griekenland, Roemenië of Portugal willen verhuizen. We blijven nieuwe bestemmingen toevoegen aan ons Work Abroad-programma, dus houd onze website in de gaten.

Heb ik een visum nodig om in het buitenland te werken?

Neem contact op met je ambassade voor visumvereisten en toelatingsvoorwaarden. Als je een EU-burger bent, heb je recht op vrijheid van verkeer en verblijf in Spanje, Griekenland, Roemenië en Portugal. Als je een niet-EU-burger bent en naar een van deze landen wilt verhuizen, kan een visum en werkvergunning vereist zijn.

Ik maak me zorgen over een verhuizing naar een nieuw land dat ik niet ken. Hoe verloopt dat?

Je voorbereiden om in een nieuw land te gaan wonen en werken, is een spannende tijd. We begrijpen dat je daar misschien vragen over hebt. Als je een goed plan hebt, dan verloopt je nieuwe stap soepel. Concentrix biedt je een vriendelijke werkomgeving, dus dat is alvast geregeld. We ondersteunen je ook bij alle relevante werkaspecten en geven nuttige verhuistips. Ga voor meer informatie op onze website naar Vacatures in het buitenland.

Kun je het antwoord niet vinden?